طرز تهیه و آماده سازی پیراشکی پواچا فوق العاده خوش طعم و دلچسب

دستور پخت پواچا یک پیراشکی ترکیه ای پرطرفدار و خاص

طرز تهیه پواچا

پواچا نوعی پیراشکی بسیار معروف و خوشمزه ی ترکیه ای است که در دنیا نیز طرفداران بسیار زیادی دارد. به طور کلی پیراشکی یکی از غذاهای ملی روسیه است که یک نام عمومی برای غذاهای پخته یا سرخ‌ شده‌ ای می باشد که با مواد متنوعی تهیه و پر می شوند. این مواد متنوع می تواند از انواع مواد پیتزا تا حتی پنیر صبحانه نیز باشد. خمیر پیراشکی می تواند از انواع خمیرها به صورت دلخواه تهیه و آماده گردد که در کشورهای مختلف با توجه به ذائقه و سلیقه افراد در انواع متنوعی تهیه و سرو می گردد. یکی از انواع پیراشکی که بسیار پرطرفدار و متفاوت است پواجا نام دارد که به صورت مغزدار تهیه و با چای، شیر و غیره سرو می گردد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه پیراشکی پواجا فوق العاده خوش طعم و آسان را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن آموزش این پیراشکی جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…

 

مواد لازم برای نان:

آرد  3 لیوان

مایه خمیر فوری  1 قاشق مرباخوری

آب ولرم به میزان لازم

کره  200 گرم

شکر  3 قاشق مرباخوری

تخم مرغ  2 عدد

ماست  1 لیوان

نمک  1 قاشق چای خوری

 

 مواد میانی:

پنیر خامه ای  200 گرم

جعفری تازه  150 گرم

شوید تازه  150 گرم

نمک به میزان لازم

 

مواد لازم برای رومال:

زرده تخم مرغ به میزان لازم

زعفران دم کرده به میزان لازم

کنجد به میزان لازم

 

طرز تهیه مواد میانی:

برای تهیه مواد میانی ابتدا پنیر را با کمک چنگال و یا قاشق کاملا له کرده سپس شوید و جعفری تازه را که از قبل خرد کرده اید همراه با نمک به آن اضافه و به خوبی با یکدیگر ترکیب کرده و کنار بگذارید. دقت داشته باشید اگر از پنیر شور استفاده می کنید نمک را از ترکیب مواد میانی حذف کنید.

 

طرز تهیه پواچا:

ابتدا مایه خمیر فوری را همراه با یک قاشق مرباخوری شکر و آب ولرم ترکیب کرده سپس روی آن را پوشانده و به مدت 10 دقیقه زمان دهید تا آماده شود. در مرحله بعدی تخم مرغ ها را همراه با باقیمانده ی شکر و به کمک چنگال بزنید. اکنون کره را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شده سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. در همین حین ماست و نمک را نیز به تخم مرغ ها اضافه کرده و مخلوط کنید. در مرحله بعدی کره ی خنک شده را همراه با مایه خمیر آماده شده به ترکیب مواد افزوده و مخلوط کنید. در این مرحله ابتدا آرد را 3 بار الک کرده سپس آن را کم کم به ترکیب مواد اضافه کرده تا خمیری حاصل شود که به دست نمی چسبد. پس از آن روی خمیر را پوشانده و آن را به مدت 2 ساعت در محیطی گرم قرار داده تا حجم خمیر 2 برابر شود. پس از این مدت ابتدا پف خمیر را گرفته سپس روی سطح موردنظر خود را کمی آرد پاشیده و خمیر را روی آن پهن و از آن به اندازه های یکسان جدا کرده و در وسط هر کدام از مواد میانی که قبلا آماده کرده بودید قرار داده سپس به شکل دلخواه بپیچید. پس از اینکه همه ی خمیر تمام شد آن ها را روی سینی فر با فاصله چیده و دوباره به مدت 15 دقیقه استراحت دهید. در مرحله بعدی ابتدا زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده را با یکدیگر ترکیب کنید سپس روی نان ها را با کمک قلم مخصوص رومال کرده و کنجد بپاشید. در نهایت سینی را داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت 40 دقیقه بسته به قدرت فر قرار داده تا آماده شوند پس از آن اجازه دهید پیراشکی ها خنک شده سپس سرو کنید. نوش جان

 

منبع: دوستی ها