طرز تهیه و آماده سازی کاپ مرغ فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

دستور پخت کاپ مرغ یک پیش غذای متفاوت و خاص

طرز تهیه کاپ مرغ

یوفکا یا فیلو نوعی خمیر نازک و کاغذ مانند است که از آن در تهیه شیرینی و همچنین آشپزی و پخت انواع غذا نیز استفاده می ‌شود. امروزه در یونان، ترکیه و کشورهای عربی نیز، در صنعت آشپزی از خمیر یوفکا استفاده می شود و مانند خمیر هزارلا یکی از خمیرهای پر استفاده در شیرینی پزی است. همچنین از خمیر یوفکا در تهیه انواع باقلوا هم استفاده می شود. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه کاپ مرغ با خمیر یوفکای فوق العاده خوشمزه و متفاوت را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن آموزش این غذای جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…

 

مواد لازم:

فیله مرغ  2عدد

خمیر یوفکا به میزان لازم

نان تست نرم به تعداد لازم

ژامبون مرغ  1/2 پیمانه

پودر سیر  1/4 قاشق مرباخوری

سرکه 2 قاشق غذاخوری

سس مایونز  1/4 پیمانه

سس خردل  2 قاشق غذاخوری

کاهو به میزان لازم

پنیر پارمزان به میزان لازم

کره به میزان لازم

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا فیله های مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده سپس همراه با روغن سرخ کردنی تفت دهید. پس از آن پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را نیز به مرغ ها اضافه کرده و اجازه دهید تا مرغ ها کاملا پخته شوند. در مرحله بعدی اطراف نان های تست را بریده سپس آن ها را به صورت مکعبی خرد کنید. پس از آن نان ها را نیز داخل روغن سرخ کردنی تفت دهید تا آماده شوند. پس از آن در ظرفی بزرگ نان های تست را همراه با کاهوی خرد شده، مرغ های تفت خورده، ژامبون خرد شده، پنیر پارمزان مکعبی خرد شده، سس خردل، سس مایونز و سرکه به خوبی با یکدیگر ترکیب کرده و کنار بگذارید. اکنون خمیرهای یوفکا را به ابعاد کوچک تر برش زده سپس قالب کاپ کیک خود را ابتدا با کره چرب کرده و پس از آن در هر قسمت یک لایه خمیر یوفکا قرار دهید. حال بار دیگر روی خمیرهای یوفکا را چرب کرده سپس خمیر بعدی را روی آن ها قرار داده و چرب کنید. در مرحله بعدی قالب را داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 10 دقیقه بسته به قدرت فر قرار داده تا خمیرها کمی طلایی رنگ و برشته شوند. در نهایت داخل کاسه های یوفکایی را از مواد آماده شده پر کرده و در آخر روی هر کدام از آن ها را به صورت دلخواه تزیین و سپس سرو کنید. نوش جان

 

منبع: دوستی ها