مشخصات فنی
مشخصات فیزیکی
-
قطع
به اندازهی طول و عرض (درازا و پهنا) کتاب و مجلات، قطع میگویند. استاندارهای قطع برای شناسایی اندازههای مختلف و انتخاب بهترین ابعاد برای کتاب یا مجله موثر است.
رقعییکی از قطعهای رایج کتاب با ابعاد تقریبی 15×22 سانتیمتر.
-
تعداد صفحات240 صفحه
-
نوع جلد
جلد یا رویه محافظ کتاب، مجله، دفتر، کاتالوگ، صفحهی موسیقی و هر چیز دیگر در برابر آسیبهای فیزیکی بیرونی است.
شومیزاگر جنس جلد کتاب منعطف، نرم و از مقوای نازک باشد، اصطلاحا به آن جلد شومیز گفته میشود.
مشخصات فنی
-
ناشرانتشارات آیلار
-
شابک9786001981364
-
سایر توضیحاتبانضمام واژنامه تخصصی تخصصی چربی و روغن
تصاویری از کتاب بیست کیفیت روغن خوراکی اثر سید کاظم حسینی انتشارات آیلار :